fbpx

Jij én ik

Je eigen plek innemen

De wereld schudt en geeft alle signalen dat het tijd is voor verandering.

Die begint bij onszelf!

Waar jij de eerste beweging met jouw ‘vleugels’ maakt, beweegt uiteindelijk alles mee.

Investeren in duurzame groei; jezelf goed leren kennen, bewuste keuzes maken, jezelf zichtbaar maken en nieuwe stappen zetten.

Via die persoonlijke groei kun je jouw unieke bijdrage in je relatie, gezin, familie, werkplek en in deze maatschappij bieden. Vol vertrouwen jouw plek innemen, in jezelf en in de relatie met anderen, maakt dat je actief deelneemt, je eigen weg bepaalt en blijft groeien!

De rode draad

Heb je wel eens teruggekeken naar de rode draad in je leven? Iets wat je onbewust steeds weer moeiteloos doet? Ik heb ontdekt dat ons daar duidelijk wordt gemaakt waar onze  talenten liggen en waar we het meest gelukkig van worden.

Bij mij is dat mensen samenbrengen, groeiprocessen faciliteren, uitnodigen, verbinden, voelen, bekrachtigen. Er zit een uniek verhaal in ons allemaal en we leren steeds van elkaar! Uit die interactie haal ik veel energie! En jij?

Verbinding

We zijn verbonden met iets dat veel groter is dan ons. Een universele kracht die om ons en door ons stroomt. Waar het mij lukt om mee te bewegen met die stroom is mijn leven mooier, plezieriger.

Waar ik de moed had om uit oude structuren te stappen, kon ik mijn kracht voelen en ervaren dat ik groter ben dan de situaties die ik zo lastig vond.

Ik begeleid enorm graag processen waar mensen ervaren dat zij zelf de grootste invloed op hun leven zijn.

Kennis en ervaring

25 jaar vol plezier ondernemerschap met verbinden als rode draad.

Verbinden is voor mij afstemmen op je lijf, hart, je talenten, verlangens én je medemens.

 

De eerste 10 jaar heb ik dit gedaan in de vorm van mijn eigen reisbureau waar ik klanten verbond met Noorwegen. Vervolgens heb ik als gecertificeerd trainer, opleider en coach, verbinden toegepast bij bedrijven en particulieren op het gebied van communicatie, samenwerken en leiderschap.

 

Via fantastische leermeesters heb ik een uitgebreide ontwikkel en groei-tool box samengesteld; Enneagram, Master NLP, The Work, Boven de Lijn, Familie en Organisatieopstellingen, Neuroleiderschap, Touch of Matrix, Soul Body Fusion en Positieve Gezondheid. Na een diepe persoonlijke doorleving van deze wijsheden, reik ik ze graag aan.

Vanuit ervaring geven ze een levenslange garantie in nieuw bewustzijn en zinvolle veranderingen.

Ik werk samen met….!