fbpx

Over Angelique

Missie & Visie

Ieder mens heeft unieke talenten meegekregen, om een persoonlijke bijdrage in de maatschappij te leveren; je zielsmissie. Deze potentie kennen en deze met de juiste intentie inzetten voor wat je wenst te creëren, maakt dat je een evenwichtige plek in je eigen leven kan gaan nemen.

Binnen het dynamische platform ‘Leef je missie’ werk ik samen met andere mensen, laat ik talenten samen vallen en creëer zo een grote inspiratie- en ontwikkelbron, waar mensen alles kunnen halen en brengen op het gebied van je levensmissie verkennen en vrijmaken.

Mijn intentie is om de komende 5 jaar duizenden mensen te bereiken, uit te nodigen en te helpen hun missie uit te laten groeien naar een MISSIE!

Mijn weg

In mijn leven ervaar ik: drie hoofdelementen:  moed, vrouw zijn en verbinding. Een sterke drive om  te leven en werken vanuit nieuwsgierigheid, vertrouwen en innerlijke vrijheid. Dat ik kan beschikken over een onvoorstelbaar groot creatievermogen.

Mijn intuïtie weet het veel beter weet dan mijn hoofd en waar ze samenwerken ik mijn beste werk lever. Dat met anderen vergelijken echt onzin is en meebewegen met het leven het grootste plezier geeft.

Bezieling

Waar ik steeds weer meer uit mijzelf durf te halen en volg waar mijn bezieling ligt, mijn leven moeiteloos en plezieriger wordt.  Dat dankbaar, genieten, puur en dynamiek bovenaan in mijn persoonlijk woordenboek staan.

Trainen voor mij draait om faciliteren, uitnodigen, samenwerken en bekrachtigen.  Ik laat mij graag inspireren in boeiende ontmoetingen of cursussen en geloof dat het in de kern uiteindelijk gaat om ‘educatie’ van binnen uit. Dáár  zit het echte verhaal!

Kennis en ervaring

25 jaar vol plezier ondernemerschap met verbinden als rode draad.

Verbinden is voor mij afstemmen op je missie; je verlangen volgen en je talenten gebruiken op een manier die juist bij jou past.

 

De eerste 10 jaar heb ik dit gedaan in de vorm van mijn eigen reisbureau waar ik klanten verbond met Noorwegen. Vervolgens heb ik als gecertificeerd trainer, opleider en coach, verbinden toegepast bij bedrijven en particulieren op het gebied van communicatie, samenwerken en leiderschap.

 

Via fantastische leermeesters heb ik een uitgebreide gereedschapskist samengesteld; Enneagram, Master NLP, The Work, Boven de Lijn, Familie en Organisatieopstellingen. Na ze zelf in alle lagen doorleeft te hebben, reik ik ze graag aan. Vanuit ervaring geven ze een levenslange garantie in nieuw bewustzijn en zinvolle veranderingen.

De afgelopen jaren ervaar ik, persoonlijk én professioneel, steeds opnieuw dat het draait om kiezen wat er voor jou toe doet en dit vorm geven. Goed luisteren naar wat aandacht vraagt binnen jou. Dit besef heeft geleid tot mijn label ‘Leef je Missie!’

Ik werk samen met….!