fbpx

Familieopstellingen

In ons zit een diepe hunkering om onszelf te kunnen zijn.

In je huidige leven kun je allerlei struggles ervaren; onvrede in werk, vastzitten in je hoofd en terugkerende thema’s als onzekerheid of relaties die niet werken. We gaan vechten, vluchten, bevriezen en pleasen en hebben vaak geen idee op welke manier dit te doorbreken.

 

Belemmerende patronen vrijmaken is de sleutel tot je vrije zelf kunnen zijn. Een manier hiervoor is meedoen aan een familieopstelling.

 

Binnen systemisch werken wordt er van uitgegaan dat veel van onze  overtuigingen en gedrag hun oorsprong vinden in de systemen waar we zijn op gegroeid. Onverwerkte thema’s van jouw (voor) ouders of waar jij als kind meer voor je ouders hebt moeten zorgen in plaats van zij voor jou. Je bent dan als het ware verschoven uit de positie waar jij hoort in het familiesysteem.

Via een opstelling, van personen die jij uit een kring kiest, ga je jouw plek in het systeem verkennen en waar nodig weer op de juiste plek innemen. Dat kan in het familiesysteem zijn, en ook in een relatie of bijvoorbeeld een  organisatiesysteem.

De relatie met familieleden/je partner, collega en met jezelf verbetert en jij gaat ervaren dat jouw sprankelende levensenergie weer vrij kan stromen waarmee alles in je leven moeiteloze kan lopen.

Datum:

Maandelijkse opstelling dag:

Data: Net verhuisd naar de Achterhoek. Nieuwe data volgen!

Tijd: 09.30 – 16.00. Inloop vanaf 09.00

Kosten: €75,-  inclusief btw, thee en gezonde snacks.

Lunch zelf meenemen, ik zorg voor een lekkere vegetarische soep of salade.

Inschrijven

Locatie:

Locatie: Voor maximaal 6 deelnemers kunnen we opstellen in mijn huis. Ik deel onze heerlijke nieuwe woonplek in de Achterhoek graag. Naast ons huis in Gendringen zijn wij bezig om een fijne workshop/coach en opstelling ruimte te creëren. Vanaf medio mei heet ik je daar van harte welkom!