fbpx

Online inspiratieshops

Ook thuis  kun je ruimte maken om te verkennen waarin jouw bezieling ligt.  Belangrijk dat een traject optimaal bij jou aansluit en dat je een klik hebt met degene die jou daarbij gaat begeleiden. Via deze korte online inspiratieshops kun je kennismaken met de inhoud van Leef je missie én met mij.

De kennismaking workshops bied ik aan via Zoom, waarbij we een face to face contact én een live uitwisseling met elkaar hebben.

 

Verkennen

Klik hier voor het maken van een afspraak.

 

Inspiratieshop Leef je missie

Zaterdag 20 maart: 10.00-11.30

 

Webinar Leef je missie.

Vrijdag 5 maart : 10.00-11.15

 

Online opstellen

Mogelijkheid 1: Je stelt zelf een groepje samen.

Mogelijkheid 2: Je hebt een persoonlijke vraag en wilt deze graag één op één opstellen.

Vervolgens neem je contact met mij op en plannen we een datum en tijdstip.

pexels-photo-3816195

Verkennen

In een Zoomgesprek gaan wij samen verkennen waar jij nú staat, uit wilt komen en wat jou tot nu hierbinnen aan belemmeringen ervaart. Vervolgens kijken we  of één van mijn trajecten bij jou aansluit.

 

Duur 0,5 uur  –  gratis.

Webinar Leef je missie 

In dit Webinar ga ik je kennis laten maken met je missie leven. Wat is dat nu; je missie? Wat kan dit voor jou betekenen, zowel in je privé als professionele leven? Waar denken, voelen en handelen zijn afgestemd op jouw unieke talenten klopt het. Essentiële levensenergie gaat weer stromen.

Duur 1,25 uur (met kleine pauze)  –   gratis

Inspiratieshop Leef je missie

Deze workshop draait helemaal over Je missie leven! Dit heeft alles te maken met de essentie van jouw bestaan en uitreiken met jouw talenten. Je gaat ervaren dat het in plaats van zoeken veel meer gaat om vinden. Een interactieve workshop met stukjes theorie en inspirerende oefeningen.

 

Duur 1,5 uur (met kleine pauze)  –  Investering €25,-

Online opstelling

Wil jij graag eens een opstelling meemaken? Vind je dat tot nu toe te spannend? Deze online sessie is een heel laagdrempelige manier om systemisch werk te ervaren.

Online? Het gaat toch om energie? Hoe kan dat dan via een beeldscherm? Ja, alles is via energie verbonden. De werking van het systemisch veld is overal voelbaar, ook via een computer!

Je kunt kiezen voor een 1 op 1 opstelling, zelf een een groep(je) uit je privéomgeving samenstellen of een teamopstelling.

 

Duur 1 5 uur  –  investering €25,- per persoon. 

Schrijf je direct in

    Ná je inschrijving ontvang je op de dag van de workshop een mail met de link naar de Zoom-sessie.

     

    Cadeautje

     

    En ik stuur jou een inspirerend bureaublad dat je iedere dag een positieve boost geeft, om vooral datgene te doen waar jij goed in bent en je enorm veel plezier geeft.