fbpx

Online workshops

Ook thuis  kun je ruimte maken om te verkennen waarin jouw bezieling ligt.  Belangrijk dat een traject optimaal bij jou aansluit en dat je een klik hebt met degene die jou daarbij gaat begeleiden. Via deze korte online workshops kun je kennismaken met de inhoud van Leef je missie én met mij.

De kennismaking workshops bied ik aan via Zoom, waarbij we een face to face contact én een live uitwisseling met elkaar hebben. De groepjes houd ik bewust klein, maximaal 6 personen.

 

Verkennen

Klik hier voor het maken van een afspraak.

 

Workshop Leef je missie!

Dinsdag 24 november: 10.00-12.00

 

Workshop Ik creëer.

8 december: 10.00-12.00

 

Online opstellen

Donderdagavond 12 en 26 november: 19.30-21.00

pexels-photo-3816195

Verkennen

In een Zoomgesprek gaan wij samen verkennen waar jij nú staat, uit wilt komen en wat jou tot nu hierbinnen aan belemmeringen ervaart. Vervolgens kijken we  of één van mijn trajecten bij jou aansluit.

 

Duur 0,5 uur  –  investering: gratis.

Workshop Ik creëer. 

Deze workshop is een mix van stukjes kennis, uitwisseling en direct ervaren. We gaan naar de invloed van overtuigingen en visualisatie, de kracht van je gedachten en het elektronisch veld rond je hart. Jij gaat praktische handvatten ontvangen waarmee jij jouw creatievermogen in kunt gaan zetten.

 

Duur 2 uur (met kleine pauze)  –  investering €25,-

Workshop Leef je missie!

Deze workshop draait helemaal over Je missie leven! Dit heeft alles te maken met de essentie van jouw bestaan en uitreiken met jouw talenten. Je gaat ervaren dat het in plaats van zoeken veel meer gaat om vinden. Een interactieve workshop met stukjes theorie en inspirerende oefeningen.

 

Duur 2 uur (met kleine pauze)  –  Investering €25,-

Online opstelling

Wil jij graag eens een opstelling meemaken? Vind je dat tot nu toe te spannend? Deze online sessie is een heel laagdrempelige manier om systemisch werk te ervaren.

Online? Het gaat toch om energie? Hoe kan dat dan via een beeldscherm? Ja, alles is via energie verbonden. De werking van het systemisch veld is overal voelbaar, ook via een computer!

Je kunt kiezen voor een 1 op 1 opstelling, zelf een een groep(je) uit je privéomgeving samenstellen of een teamopstelling.

 

Duur 1 5 uur  –  investering €25,- per persoon. 

Schrijf je direct in

    Ná je inschrijving ontvang je op de dag van de workshop een mail met de link naar de Zoom-sessie.

     

    Cadeautje

     

    En ik stuur jou een inspirerend bureaublad dat je iedere dag een positieve boost geeft, om vooral datgene te doen waar jij goed in bent en je enorm veel plezier geeft.