fbpx

Online workshops

Ook thuis  kun je ruimte maken om te verkennen waarin jouw bezieling ligt.  Belangrijk dat een traject optimaal bij jou aansluit en dat je een klik hebt met degene die jou daarbij gaat begeleiden. Via deze korte online workshops kun je kennismaken met de inhoud van Leef je missie én met mij.

De kennismaking workshops bied ik aan via Zoom, waarbij we een face to face contact én een live uitwisseling met elkaar hebben. De groepjes houd ik bewust klein, maximaal 8 personen.

Hierna kun je beslissen om mee te doen met de complete leergang. Fysiek, in de energie aanwezig zijn met elkaar, is in mijn ervaring de meest optimale manier om verder te groeien.

Verkennen

14 en 21 september: 14.00-14.30/15.00-15.30/16.00-16.30

 

Workshop Leef je missie!

17 september: 15.00-17.00

 

Workshop Ik creëer.

24 september: 10.00-12.00

 

Inspiratieshop

Zondagmorgen 11 oktober: 10.00-12.30

pexels-photo-3816195

Verkennen

In deze wekelijkse gratis live sessie kun jij voor jezelf verkennen of één van mijn trajecten bij jou aansluit; 1 op 1 met mij. Je kunt vragen stellen, delen, luisteren en je krijgt natuurlijk tips over je levensmissie ontdekken.

 

Duur 1 uur  –  investering: gratis.

Workshop Ik creëer. 

Deze workshop is een mix van stukjes kennis, uitwisseling en direct ervaren. We gaan naar de invloed van overtuigingen en visualisatie, de kracht van je gedachten en het elektronisch veld rond je hart. Je gaat in een oefening van je hoofd, via je hart naar jouw diepste verlangen.

 

Duur 2 uur (met kleine pauze)  –  investering €25,-

Workshop Leef je missie!

Deze workshop draait helemaal over Je missie leven! Dit heeft alles te maken met de essentie van jouw bestaan en uitreiken met jouw talenten. Je gaat ervaren dat het in plaats van zoeken veel meer gaat om vinden. Een interactieve workshop met stukjes theorie en inspirerende oefeningen.

 

Duur 2 uur (met kleine pauze)  –  Investering €25,-

Inspiratieshop

Deze inspiratiesessies begeleid ik samen met mijn partner Jules. We nodigen jou, en onszelf, uit om een moment stil te staan in de waan van jouw dag, jouw bestaan.

Onze intentie: ruimte blijven maken voor wat je werkelijk belangrijk vindt, datgene wat energie, plezier en inspiratie geeft!

Soulfood delen; uitwisseling van onze talenten, kennis, wijsheid en ervaring! Om steeds een stukje verder te groeien en te verbinden met wie we willen zijn. Hiervoor komen we fysiek bij elkaar, of in een huiskamer en waar mogelijk buiten.

 

Duur 2,5 uur  –  investering gratis

Schrijf je direct in

Ná je inschrijving ontvang je op de dag van de workshop een mail met de link naar de Zoom-sessie.

 

Cadeautje

 

En ik stuur jou een inspirerend bureaublad dat je iedere dag een positieve boost geeft, om vooral datgene te doen waar jij goed in bent en je enorm veel plezier geeft.