fbpx

Locatie

1 Kapel buiten_ (002)
Koetshuis_arnhem

Je gaat investeren in jouw persoonlijke en/of professionele ontwikkeling.

Dit ga je doen op een fraaie en sfeervolle locatie. Hier vind je alle elementen uit de aangeboden trajecten terug; ontmoeten, samenwerken, creëren, energie, plezier, inspiratie en bezieling.

 

Gedurende de dag staan koffie, thee, water en gezonde snacks ter beschikking.

De eigenaresse én onze gastvrouw verzorgt een heerlijke lunch, met ambachtelijk gemaakte soep en versgebakken brood; gemaakt van Fairtrade en biologische producten.

Een mooie, prettige plek om kansen te creëren voor ontwikkeling en groei en licht te laten schijnen op potentieel!

Je maakt gebruik van originele, prettig werkbare opleidingsmaterialen; een praktische hand-out, schrijfmateriaal én een verrassing, omdat ik vind dat je regelmatig jezelf en elkaar moet blijven verrassen!

 

Voor de halfjaar leergang komt daar een inspirerend boek bij om te bestuderen, in te werken én een persoonlijk notitieboek. Geen doorsnee schrijfblok, wel één waar je iedere keer bij het open slaan blij van wordt omdat het vol inspiratie én ruimte voor jouw notities zit.

8 binnenkant Kapel_ (002)

De Bernulphuskapel is centraal gelegen in het dorp Oosterbeek, aan de rand van Arnhem.

 

De Bernulphuskapel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Parkeergelegenheid in de straten rondom de locatie of het  parkeerterrein bij het gemeentehuis om de hoek.

 

Oosterbeek is het groenste dorp van Nederland en Europa. De Kapel ligt vlakbij de mogelijkheden  voor wandelingen in de schitterende natuur,  waar wij tijdens de opleidingsdagen gebruik van maken.

De Bernulphuskapel is een sfeervolle locatie, centraal gelegen in het dorp Oosterbeek.

U kunt de Bernulphuskapel goed bereiken met het openbaar vervoer via de treinstations van Ede-Wageningen (Buslijn 52 en 86) en Arnhem (Buslijn 1, 52 en 86). Komt u met de bus dan stapt u het beste uit bij halte “Weverstraat-Utrechtseweg”.

Je vindt bij de locatie voor de training en de lunch alle elementen uit de aangeboden trajecten terug; ontmoeten, samenwerken, creëren, energie, plezier, lef, inspiratie en bezieling.

Inschrijven